Werkwijze

Onze manier van werken onderscheid zich door een persoonlijke benadering en nadruk op
betrouwbaarheid.

Ter grootte van de waarde van het geld dat u inlegt krijgt u een officieel bij de notaris ingeschreven onderpand. We hebben meerdere panden die al volledig door ons zijn aangekocht, gerenoveerd en verhuurd en zijn voortduren op zoek naar nieuwe panden. Onze makelaar zal u uitgebreid informeren over het pand dat voor u (gedeeltelijk) als onderpand zal dienen. Ook als u speciale wensen of ideeën hebt komen wij hierover graag met u in gesprek.

Zeker rendement

Omdat de panden die we in onderpand geven reeds in verhuurde staat zijn is er een bewezen rendement zodat wij er zeker van kunnen zijn dat we de jaarlijkse rente aan u uit kunnen keren. Het risico ligt daarbij geheel aan onze kant. Mochten wij niet in staat zijn aan onze verplichten te voldoen dan heeft u het recht het onderpand te gelde te maken.

Spaart u bij een bank die is aangesloten bij het Nederlandse depositogarantiestelsel en gaat deze failliet dan is uw spaargeld veilig tot een maximum bedrag van 100.000 euro. Bij Vastgoeddeposito wordt het volledige bedrag dat u inlegt als onderpand bij de notaris vastgelegd.